Artificial Blood Dried Effect

Imiton efektet e gjakut të thatë.

Imiton efektet e gjakut të thatë. Gjaku artificial me efekt të thatë është një produkt i ri artificial i përdorur për efekte speciale. Tekstura e tij e kuqe e errët siguron një rezultat përfundimtar si qelq në momentin kur thahet. Ky produkt është i përsosur për krijimin e koreve ose të plagëve të vjetra. Ky gjak i rremë thahet shumë shpejt dhe nuk rrjedh edhe gjatë lëvizjes. Ky produkt mund të përdoret edhe në pjesët që mund të lagështiten (sy, gojë).