Aromasoul Mediterranean Spray

Aromasoul Mediterranean Spray – Qiri Aromatik – 280 gr

Qiri aromatik me aromë të freskët agrumesh, ndjellëse e energjisë së dobishme të detit. Me bazë limoni mesdhetar, dëllinje, sherebele dhe mullage.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aromasoul Mediterranean Spray”