Aromasoul Mediterranean Candle

Aromasoul Mediterranean Candle – Spray Ambienti – 200 ML

Spray për ambientin me aromë të freskët agrumesh, ndjellëse e energjisë së dobishme të detit. Me bazë limoni mesdhetar, dëllinje, sherebele dhe mullage.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aromasoul Mediterranean Candle”