Aromasoul Indian Candle

Aromasoul Indian Candle – Qiri Aromatik – 280 gr

Qiri aromatik me aroma të forta që sjellin afër botën e shumëllojshme dhe ndjellëse indiane. Me bazë ekstraktesh të gardenias, jaseminit, trëndafilit, qelibarit.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aromasoul Indian Candle”