Aromasoul Indian Ambience Spray

Aromasoul Indian Ambience Spray – Spray Ambienti – 200 ML

Spray për ambientin me aroma të forta që sjellin afër botën e shumëllojshme dhe ndjellëse indiane. Me bazë ekstraktesh të gardenias, jaseminit, trëndafilit, qelibarit.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aromasoul Indian Ambience Spray”