Aqua Smoky Lash

Një version kundër ujit i Smoky Lash – një rimel që ofron volum, gjatësi dhe pigment të fortë.

Një version kundër ujit i Smoky Lash — një rimel që ofron volum, gjatësi dhe pigment të fortë. Aqua Smoky Lash e merr formulën tejet të pigmentuar që rrit volumin, e cila e bëri produktin origjinal një sukses, dhe e bën të papërshkueshëm nga uji.