Aqua Smoky Extravagant

Intensifikon sytë me një efekt dramatik që tërheq vëmendjen nga larg dhe zbulon qerpikë preçiz dhe të konturuar nga afër.

Intensifikon sytë me një efekt dramatik që tërheq vëmendjen nga larg dhe zbulon qerpikë preçiz dhe të konturuar nga afër. Ky rimel kundër ujit ofron rezultat të menjëhershëm që mban gjatë. Furça e tij “ergo-konike” mundëson aplikimin tejet preçiz dhe intuitiv. Të veshura bollshëm me sasinë e duhur të rimelit, fibrat e buta të furçës i ngrenë qerpikët një nga një. Tekstura pa kokrriza rrëshket lehtësisht, duke i mbështjellur dhe veshur qerpikët për të siguruar volum dhe gjatësi mbresëlënëse. Qerpikët duken dramatikë dhe të konturuar /nga rrënja deri në majë.