Aqua Seal

Një konvertues i lëngshëm që transformon formulat e pudrave dhe lapsat në makeup që nuk rnuk lë njolla dhe që zgjat.

Një konvertues i lëngshëm që transformon formulat e pudrave dhe lapsat në makeup që nuk rnuk lë njolla dhe që zgjat. Aqua Seal konverton menjëherë produktet tuaja të preferuara të makeup-it në formula të papërshkueshme nga uji. Tekstura e tij e lehtë në peshë dhe e lëngshme intensifikon pigmentet dhe shkëlqimin për një rezultat dramatik të qëndrueshëm që zgjat.