Aqua Rouge

Ngjyrat non-stop të lëngshme për buzët për një përfundim mat ose të llakosur.

Ngjyrat non-stop të lëngshme për buzët për një përfundim mat ose të llakosur. Formuluar me një kombinim të polimerëve me peshë të lartë molekulare dhe vajrave të avullueshëm, Aqua Rouge e fikson ngjyrën mbi buzë për një rezultat kundër ujit i cili nuk transferohet dhe as nuk zbehet. Formula e tij tejet e pigmentuar ofron ngjyrë të menjëhershme, opake me shkëlqim maksimal dhe tekstura e tij kremoze dhe që nuk ngjit rrëshqet lehtësisht mbi buzët tuaja për përdorim të rehatshëm. Aplikuesi ergonomik ndihmon për të lyer buzët tuaja me saktësi. Tekstura e ngjyrës së buzëve është e mbushur me pigmente opake me një përfundim mat, ndërkohë që shtresa e sipërme transparente ofron një përfundim të llakuar për shkëlqim dhe rehati maksimale. Nuancat e tij bashkohen në mënyrë të përsosur me Aqua Lip për buzë të pandalshme që zgjasin.

Rouge Artist Palettes i gjeni në tetë harmoni ngjyrash vibrante, ku secila paletë përfshin pesë ngjyrime të ndryshme për buzët. Ato përmbajnë një përzierje të nuancave më të shitura të Rouge Artist Intense and Rouge Artist Natural, të paketuara në një kuti të hijshme së bashku me një furçë për buzët dhe një pasqyrë për saktësi dhe aplikim të lehtë. Përdorni një nuancë të ndryshme çdo ditë, ose përzieni nuancat tuaja të preferuara për të krijuar ngjyrën tuaj të personalizuar.

Një paletë që përmban pesë nuanca buzëkuqi në një kombinim të nuancave të Rouge Artist Intense and Natural për të frymëzuar kreativitet të pakufishëm për buzët tuaja.