Aqua Matic

Aqua Matic është një hije për sytë, e papërshkueshme nga uji dhe që nuk rrjedh, i cili vjen në një laps të palosshëm automatik.

Aqua Matic është një hije për sytë, e papërshkueshme nga uji dhe që nuk rrjedh, i cili vjen në një laps të palosshëm automatik. Në saj të mprehëses së saj të integruar, maja është gjithmone e mprehtë sipas dëshirës. Formula e tij tejet rrëshqitëse është lehtësisht e përzieshme menjëherë pas aplikimit duke ofruar një mbulim intensiv dhe të njëtrajtshëm pa u transferuar në kapakun e sipërm të syrit. Një formulë me peshë pupël për efekt maksimal!  Aqua Matic-un e gjeni në 10 nuanca: nga ngjyrat klasike e deri tek ato vibrante.