Aqua Lip – Laps Vizues kundër Ujit për Buzët

Kremoz, për të konturuar buzët  për preçizion afatgjatë me një të kaluar.

Kremoz, për të konturuar buzët  për preçizion afatgjatë me një të kaluar. Ky laps për buzët është kundër ujit, mban gjatë dhe konturon buzët tuaja. Ai është gjithashtu ideal për t’u përdorur me produktin tuaj të preferuar për buzët. Ka efekt rrëshqitës, në përbërje ka vitaminë E dhe dyll xhoxhobe të cilat e bëjnë aplikimin mbi buzët tuaja  më të lehtë dhe më të rehatshëm.  Nuancat e saj janë të kombinuara në mënyrë të përsosur  me Aqua Rouge për buzë që qëndrojnë pafundësisht.