Aqua Liner

Një penel i lëngshëm, tejet i pigmentuar, i papërshkueshëm nga uji, me rezultate të vazhdueshme.

Një penel i lëngshëm, tejet i pigmentuar, i papërshkueshëm nga uji, me rezultate të vazhdueshme. I pasur në polimere, ky penel i mrekullueshëm siguron rezultat të përsosur që garanton ngjyrë rezistente ndaj ujit, lotëve dhe njollave. Aplikuesi i tij ergonomik me majë sfungjeri është projektuar për t’i ngjarë dorezës së një furçe për makeup për të siguruar aplikim më të shpejtë, të lehtë dhe më të saktë. Aqua liner gjendet në një gamë të gjerë nuancash të gjalla me përfundim mat, të ylbertë dhe në ngjyrë diamanti. Fshijeni lehtësisht me tretësin e makeup-it kundra ujit.