Aqua Cream

Një hije për sytë, kremoze dhe tejet e pigmentuar me një rezultat të papërshkueshëm nga uji dhe të shdritshëm.

Një hije për sytë, kremoze dhe tejet e pigmentuar me një rezultat të papërshkueshëm nga uji dhe të shdritshëm. Aqua Cream kombinon pigmentet e cilësisë më të lartë me pjesëza sedefi për të dhënë një ngjyrë të menjëhershme të pasur me një rezultat përfundimtar të shndritshëm me vetëm një aplikim. Formula e tij kundër ujit nuk zhubroset dhe as nuk njolloset edhe në kushtet më ekstreme dhe struktura e tij elastike bën të mundur përzierjen e lehtë të tij.