Aqua Brow

Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon dhe zgjat vetullat.

Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon dhe zgjat vetullat. Aqua Brow është një xhel tejet i pigmentuar që zmadhon dhe i jep formë vetullav natyrale. Formula e tij superiore kundra ujit mban gjatë ndërkohë që përqëndrimi i lartë i pigmenteve mundëson ngjyrën intensive që nuk zbehet. Tekstura e xhelit kremoz Aqua Brow jep një rezultat të njëtrajtshëm, natyral që zgjat gjithë ditën.
Aqua Brow gjendet në 5 nuanca.