Aqua Brow Kit

Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon  dhe zgjat vetullat.

Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon  dhe zgjat vetullat. Aqua Brow është një xhel tejet i pigmentuar që mbush dhe i jep formë vetullave natyrale. Formula e tij superiore kundra ujit mban gjatë ndërkohë që përqëndrimi i lartë i pigmenteve mundëson ngjyrën intensive që nuk zbehet. Përbërja e xhelit kremoz Aqua Brow jep një rezultat të njëtrajtshëm, natyral që zgjat gjithë ditën.
Aqua Brow vjen në 5 nuanca.