Aqua Black

Peneli i syve kremoz dhe tejet i zi.

Peneli i syve kremoz dhe tejet i zi.  Aqua Black përmban një formulë kremoze dhe të qëndrueshme që e bën më të lehtë krijimin e syrit të përsosur të nxirë (smoky). Pigmenti i tij i pasur i zi mund të përdoret për të vizatuar vijën bazë përcaktuese dhe tekstura e tij kremoze krijon një efekt sensual dhe me shtresa.