Angled Shader Brush – 234 – Furçë Hijezuese Këndore

Një furçë e dendur, këndore për të aplikuar hijet e syve (eye shadow) në mënyrë të njëtrajtëshme.

Një furçë e dendur, këndore për të aplikuar hijet e syve (eye shadow) në mënyrë të njëtrajtëshme. E lehtë për për t’u përdorur nga fillestarët, por një produkt i domosdoshëm për profesionistët, forma unike e kësaj furçe është ideale për aplikimin e hijes së qëndrueshme të syve. Fibrat e saj të dendura ofrojnë rezultat përfundimtar të moderuar e deri të lartë të produktit për aplikimin dhe përzierjen në pjesën e sipërme të syrit si një ekspert. Mund të përdoret me hije syri jo kompakte dhe të presuara.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe kompakte