Angled Eyeliner Brush – 262

Një furçë klasike me kënd e cila përdoret për një aplikim të shpejtë të penelit.

Një furçë klasike me kënd e cila përdoret për një aplikim të shpejtë të penelit.

E krijuar me kënd për të përqafuar formën e syrit, kjo furçë e qëndrueshme është ideale për të krijuar pamje të ndryshme të penelit të syve. Mund të përdoret për të vizatuar linja precize të holla, për të sfumuar ose për të krijuar syrin klasik cat-eye.

Përdoreni me produkte të lëngshme, kremëra dhe formula xheli, si dhe pluhurat jo kompakte dhe të presuara.

Lloji i fibrave: Të drejta

Teksturat e rekomanduara: Likuide, krem, xhel, si dhe pluhurat jo kompakte dhe të presuara.