Angled Eyebrow Brush – 270 – Furçë Me Kënd Për Vetullat

Një furçë e shkurtër dhe e fortë që përdoret për të mbushur vetullat.

Një furçë e shkurtër dhe e fortë që përdoret për të mbushur vetullat. Kjo furçë është ideale për mbushjen e vetullave me preçizion, si edhe për përzierjen e lapsave të vetullave për një rezultat natyral. Fortësia dhe fibrat e saj të drejta mund të përdoren për të krijuar efektet me pika-pika dhe maja e saj e hollë mund të përdoret për të vizatuar edhe çdo qime të vetme të vetullave. Mund të përdoret me kremëra, laps dhe pudër kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem, laps dhe pudër kompakte.