Active Pureness Tonic

Active Pureness Tonic – Tonik Për Fytyrën Pastrues Ripërtëritës – 200 ML

Tonik Për Fytyrën Pastrues Ripërtëritës. Locion regjës me veprim mikro-peeling, përmirëson pamjen e  lëkurës me papastërti dhe me vaj. Me glukonolakton, argininë dhe bisabolol.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Pureness Tonic”