Active Pureness Scrub

Active Pureness Scrub – Scrub Xhel Pastrues Eksfoliant – 75 ML

Scrub Xhel Pastrues Eksfoliant intensiv, heq deri në thellësi papastërtitë, përmirëson oksigjenimin e indeve, për një lëkurë më të butë dhe më rrezatuese. Me grimca silici të pastër dhe bisabolol.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Pureness Scrub”