Active Pureness Hydra Fluid

Active Pureness Hydra Fluid – Krem Hidratues Për Fytyrën Kundër Shkëlqimin – 30 ML

 

Krem Hidratues Për Fytyrën Kundër Shkëlqimin. Fluid për të hidratuar dhe për t’i hequr yndyrën lëkurës me papastërti. Ideal për lëkura me yndyrë për tu përdorur gjatë verës. Me vitaminë C dhe amidon të modifikuar.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Pureness Hydra Fluid”