Active Pureness Corrector

Active Pureness Corrector – Trajtim Pastrues Intensiv – 15 ML

Active Pureness Corrector. Trajtim Pastrues Intensiv specifik kundër puçrrave dhe imperfeksioneve rastësore, me veprim pastrues, eksfoliant dhe anti-inflamator. Me vitaminë C, acid glikolik dhe acid salicilik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Pureness Corrector”