Active Pureness Cleansing Gel

Active Pureness Cleansing Gel – Pastrues Për Fytyrën Purifikues Riekuilibrues – 200 ML

Pastrues Për Fytyrën Purifikues Riekuilibrues. Rekomandohet për pastrimin e lëkurës me papastërti dhe të vajshme, zhvillon një veprim efikas rregullator të sebumit. Me lëndë tensioaktive delikate dhe ekstrakt botanik të usneabarbata.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Pureness Cleansing Gel”