Active Pureness Clay Mask

Active Pureness Clay Mask – Maskë Pastruese Kremoze Me Argjilë Per Lekura Me Yndyrë – 75 ML

Maskë Pastruese Kremoze Me Argjilë Per Lekura Me Yndyrë, për lëkurë me papastërti dhe të yndyrshme, thith sebumin e tepërt dhe duke lënë një lëkurë me pamje të njëtrajtshme dhe opake. Aplikoni një shtresë të njëtrajtshme në lëkurë dhe lëreni të pushojë për 10 minuta e më pas shpelajen. Me argjilë të bardhë dhe bisabolol.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Active Pureness Clay Mask”