Absolute Pearl Night Serum

Absolute Pearl Night Serum – Serum-Nate Zbardhues Kundër Plakjes – 30 ML

Serum-Nate Zbardhues Kundër Plakjes, zbut njollat e lëkurës, ripërtërin lëkurën në mënyrë delikate dhe fuqizon veprimin zbardhues të produkteve të linjës. Me ActiwhiteTM, vitaminë C dhe glukonolakton.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Pearl Night Serum”