Absolute Pearl Milk

Absolute Pearl Milk – Qumësht Pastrues Zbardhues – 200 ML

Qumësht Pastrues Zbardhues. Përbërjë kremoze dhe delikate, heq papastërtitë dhe përgatit lëkurën për trajtimet zbardhuese. Lëkura duket e shndritshme dhe e butë si mëndafsh. Me ActiwhiteTM dhe vaj orizi.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Pearl Milk”