Absolute Pearl Cream

Absolute Pearl Cream – Krem Zbardhues Kundër Plakjes – 50 ML

Krem Zbardhues Kundër Plakjes. Krem xhel i freskët dhe me një ndjesi butësie të mëndafshtë të lëkurës, vepron mbi hiperpigmentimin, duke favorizuar një ngjyrimin e njëtrajtshëm të lëkurës dhe duke e bërë atë të shndritshme. Me ActiwhiteTM, pluhur perlash, vitaminë C dhe gjalpë kariteje.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Pearl Cream”