Absolute Pearl Corrector

Absolute Pearl Corrector – Xhel Korrektor Intensiv Për Njollat – 15 ML

Xhel Korrektor Intensiv Për Njollat. Koncentrat zbardhues i përshtatshëm për njolla të errëta të lokalizuara. Me ActiwhiteTM, acid glikolik, acid laktik dhe glukonolakton.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolute Pearl Corrector”