Absolute Beautifying Potion – Vaji OI

Përfitimet:

  • shkëlqim dhe butësi e jashtëzakonshme për flokët
  • veprim i fortë shpleksës dhe ristrukturues
  • efekt anti-kaçurrela
  • veprim i fortë anti-oksidues dhe anti-radikale të lira

Përfitimet:

  • shkëlqim dhe butësi e jashtëzakonshme për flokët
  • veprim i fortë shpleksës dhe ristrukturues
  • efekt anti-kaçurrela
  • veprim i fortë anti-oksidues dhe anti-radikale të lira

Si Përdoret:

Për efekt anti-kaçurrela dhe mbrojtës në flokë, aplikoni  2-3 pompa të OI / OIL në flokë të lagur, duke e shpërndarë atë në mënyrë të njëtrajtëshme në gjatësinë dhe fundet e flokëve, dhe më pas thajini. Për një rezultat përfundimtar të shndritshëm dhe të butë aplikoni rreth 2-3 pompa të OI / OIL në gjatësi dhe në fundet e flokëve të thatë.

Përbërësit Aktivë Natyralë:

  • Silikone që marin frymë – për të krijuar një shtresë mbrojtëse mbi të gjitha llojet e flokëve;
  • Vaj Roucou – parandalon plakjen e flokëve, veprim anti-oksidues;