5 Camouflage Cream Palettes

Paletet e Kremit për Maskim (Camouflage Cream Palettes) përmbajnë pesë nuanca të ndryshme korrektorësh për të fshehur dhe korigjuar njollat dhe defektet.

Si instrumenti bazë profesional, kjo paletë e leverdisshme e përbërë nga 5 korrektorë kremozë lehtësisht të përzieshëm korigjon çdo lloj defekti të lëkurës. Paletet e Kremit për Maskim (Camouflage Cream Palettes) përmbajnë pesë nuanca të ndryshme korrektorësh për të fshehur dhe korigjuar njollat dhe defektet. Secila nuancë e korrektorit është tejet e përqëndruar në pigmente për mbulim maksimal. Nuancat në ngjyrë mishi janë efektive për të fshehur rrathët e errët ose sytë e fryrë, pigmentimin dhe shenjat e plagëve, ndërkohë që nuancat korrektive fshehin hiperpigmentimin.

Camouflage Cream Palettes janë të përgatitura për t’u përshtatur me të gjitha llojet e lëkurave:

  • Paleta #1 për ngjyra shumë të hapura të lëkurës/çehre shumë të hapur
  • Paleta #2 për ngjyrë shumë të hapur e deri në ngjyrë të hapur të lëkurës/çehre
  • Paleta #3 për ngjyrë të lehtë të lëkurës/çehres
  • Paleta #4 për lëkurë/çehre të errët
  • Paleta #5 për artistët profesionistë të makeup-it (përmban 5 nuancat kryesore korrektuese të Make Up For Ever)