12 Flash Color Case

Një paletë me 12 ngjyra kremoze tejet të pigmentuara, të shndritshme dhe metalike.

Një paletë me 12 ngjyra kremoze tejet të pigmentuara, të shndritshme dhe metalike. Kjo Kuti me 12 ngjyra gjendet në kit-et e shumë artistëve të mirënjohur të makeup-it. Ju mund të krijoni një numër pamjesh me këtë paletë e cila është fantastike për t’u përdorur kur udhëtoni. Mund të përdoret mbi sy, faqe dhe buzë.