Wet

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Wet Make-Up – Makeup i Lagësht

    Artistët dhe profesionistët e makeup-it në biznesin e argëtimit e dashurojnë Makeup-in e Lagësht (Wet Make-Up) për aftësinë e tij të shkëlqyer për të rezistuar edhe nën dritat më të nxehta të skenës.

    Read more