Ultra

Duke treguar të gjitha 2 rezultatet

  • Ultra HD Concealer

    Ultra HD Concealer mbulon rrathët e errët, unifikon konturin e syve dhe fsheh shenjat e lodhjes, duke arritur një rezultat përfundimtar të butë, me shkëlqim dhe pa defekte.

    Read more
  • Ultra HD Stick Foundation

    I krijuar për teknologjitë më të fundit HD të industrisë së filmit dhe televizionit, formulat e përparuara ULTRA HD janë të padukshme në aparate fotografike 4K dhe  për syrin e lirë.

    Read more