Ultra HD

Duke treguar të gjitha 3 rezultatet

 • Ultra HD Concealer

  Ultra HD Concealer mbulon rrathët e errët, unifikon konturin e syve dhe fsheh shenjat e lodhjes, duke arritur një rezultat përfundimtar të butë, me shkëlqim dhe pa defekte.

  Read more
 • Ultra HD Foundation – Fondotintë e Lëngshme

  Ultra HD është fondotinta e përkryer e përditshme për një çehre të përsosur, dhe jetë pa patur nevojë për rirregullim të grimit.

  Read more
 • Ultra HD Stick Foundation

  I krijuar për teknologjitë më të fundit HD të industrisë së filmit dhe televizionit, formulat e përparuara ULTRA HD janë të padukshme në aparate fotografike 4K dhe  për syrin e lirë.

  Read more