Ultra HD Stick Foundation

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Ultra HD Stick Foundation

    I krijuar për teknologjitë më të fundit HD të industrisë së filmit dhe televizionit, formulat e përparuara ULTRA HD janë të padukshme në aparate fotografike 4K dhe  për syrin e lirë.

    Read more