Ultra HD Concealer

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Ultra HD Concealer

    Ultra HD Concealer mbulon rrathët e errët, unifikon konturin e syve dhe fsheh shenjat e lodhjes, duke arritur një rezultat përfundimtar të butë, me shkëlqim dhe pa defekte.

    Read more