Sponge

Duke treguar të gjitha 5 rezultatet

 • Body Sponge

  Një sfungjer i madh dhe i butë që përdoret për aplikimin e fondotintave me aftësi të lartë mbuluese dhe me bazë uji.

  Read more
 • Elipse Sponge

  Krijuar për artistët profesionistë për të lehtësuar aplikimin e make up-it të lëngshëm.

  Read more
 • HD Sponge

  Sfungjeri HD i Make Up For Ever është një sfungjer i lëmuar dhe i butë i cili është përshtatur posaçërisht për aplikimin e Fondotintës HD (Invisible Cover Foundation) si edhe të fondotintave të tjera të lëngshme.

  Read more
 • Round Synthetic Sponge

  Një sfungjer i vogël dhe i butë i përdorur për aplikimin e fondotintave me mbulim të plotë dhe me bazë uji.

  Read more
 • Sponge Shampoo

  Një produkt inovator me përbërje sapuni, i posaçëm për pastrimin e sfungjerëve.

  Read more