Shampo OI

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Shampo OI – Fituese Çmimi

    Veçanërisht e përshtatshme për t’ju dhënë flokëve butësi të jashtëzakonshme, shkëlqim dhe trup: është trajtimi ideal para aplikimit të qumështit OI dhe vajit OI.

    Read more