Shampo Minu

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Shampo Minu – Fituese Çmimi

    Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e pasur dhe e plotë, është dizenjuar për të pastruar flokët e lyer, duke mbrojtur ngjyrën dhe duke i ruajtur shkëlqimin për një periudhë më të gjatë kohe.

    Read more