Shadows

Duke treguar të gjitha 3 rezultatet

 • Artist Shadows – Spring Flower

  Në këtë paletë gjeni një përzgjedhje të 3 triove Artist Shadow të kombinuara në mënyrë perfekte për të krijuar tre pamje të lehta dhe pa shumë mundim si edhe një fletëpalosje informative.

  Read more
 • Artist Shadows 1

  Artisti Dany Sanz përzgjodhi 9 nuanca neutrale në këtë paletë – në 3 trio- të produktit të ri Artist Shadow për të krijuar tre pamje në ngjyrë nudo pa mundim.

  Read more
 • Artist Shadows 2

  Artisti Dany Sanz përzgjodhi 9 nuanca të mahnitshme për këtë paletë – në 3 trio – të produktit të ri Artist Shadow për të krijuar tre pamje plot me ngjyra.

  Read more