Seal

Duke treguar të gjitha 2 rezultatet

  • Aqua Seal

    Një konvertues i lëngshëm që transformon formulat e pudrave dhe lapsat në makeup që nuk rnuk lë njolla dhe që zgjat.

    Read more
  • Brow Seal

    Brow Seal kontrollon vetullat e pa strukturuara dhe krijon një pamje me të vërtetë të rafinuar.

    Read more