Maskë Për Flokët/Su

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Maskë Për Flokët/Su

    Një trajtim komplet anti-moshë për t’i rikthyer butësinë, lagështinë dhe shkëlqimin edhe flokëve më të thatë dhe më opakë.

    Read more