Lift Concealer

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Lift Concealer

    Lift Concealer përmban tensine, një përbërës aktiv i aftë për konsolidimin e lëkurës për zonën e syve dhe vitaminat A dhe E për të rigjeneruar lëkurën.

    Read more