HD

Duke treguar rezultatin e vetme

  • HD Sponge

    Sfungjeri HD i Make Up For Ever është një sfungjer i lëmuar dhe i butë i cili është përshtatur posaçërisht për aplikimin e Fondotintës HD (Invisible Cover Foundation) si edhe të fondotintave të tjera të lëngshme.

    Read more