Face & Body

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Face & Body – Make-Up i Lëngshëm

    Kjo fondotintë xhel, tejet e lehtë dhe me bazë uji nivelon ngjyrën e lëkurës tuaj/çehren tuaj duke lënë një rezultat përfundimtar si saten mbi lëkurë për një përfundim shumë natyral.

    Read more