Concealer Pencil

Duke treguar rezultatin e vetme

  • Concealer Pencil

    Lapsi Korrektues (Concealer Pencil) fsheh pikat dhe njollat, minimizon vijat dhe rrudhat dhe riformëzon konturin e buzëve.

    Read more