Brow

Duke treguar të gjitha 4 rezultatet

 • Aqua Brow

  Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon dhe zgjat vetullat.

  Read more
 • Aqua Brow Kit

  Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon  dhe zgjat vetullat.

  Read more
 • Brow Seal

  Brow Seal kontrollon vetullat e pa strukturuara dhe krijon një pamje me të vërtetë të rafinuar.

  Read more
 • Pro Sculpting Brow

  Ky mjet 3-në-1 përdoret për të përcaktuar, konturuar dhe nxjerrë në pah vetullat për një pamje të skalitur dhe të transformuar në mënyrë të përsosur.

  Read more