Kopertina e Elle Quebec

Marco Bruzzese nga salloni Furisme ka realizuar këtë ngjyrë të mrekullueshme me ‪‎Flamboyage‬ dhe ‪Mask‬ tek aktorja Sarah-Jeanne Labrosse. Me siguri jeni kuriozë të mësoni se si e realizoi ai këtë?

Ja udhëzimet:

  • Përgatit ngjyrën bazë: 30 gr ngjyra 8N dhe 10 gr 7,34
  • Apliko strishën e Flamboyage dhe oksikremin vol.5
  • Tonalizimi behët me 20 gr 9,3, shumë pak 7,34 me 70 gr oksikrem vol. 7 për 20 min

Ngjyra perfekte për t’u provuar këtë sezon festash!