Sytë

Duke treguar 1–9 nga 33 rezultatet

 • Aqua Black

  Peneli i syve kremoz dhe tejet i zi.

  Read more
 • Aqua Brow

  Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon dhe zgjat vetullat.

  Read more
 • Aqua Brow Kit

  Një korrektor për vetullat, kundër ujit i cili mbush, konturon  dhe zgjat vetullat.

  Read more
 • Aqua Cream

  Një hije për sytë, kremoze dhe tejet e pigmentuar me një rezultat të papërshkueshëm nga uji dhe të shdritshëm.

  Read more
 • Aqua Liner

  Një penel i lëngshëm, tejet i pigmentuar, i papërshkueshëm nga uji, me rezultate të vazhdueshme.

  Read more
 • Aqua Matic

  Aqua Matic është një hije për sytë, e papërshkueshme nga uji dhe që nuk rrjedh, i cili vjen në një laps të palosshëm automatik.

  Read more
 • Aqua Seal

  Një konvertues i lëngshëm që transformon formulat e pudrave dhe lapsat në makeup që nuk rnuk lë njolla dhe që zgjat.

  Read more
 • Aqua Smoky Extravagant

  Intensifikon sytë me një efekt dramatik që tërheq vëmendjen nga larg dhe zbulon qerpikë preçiz dhe të konturuar nga afër.

  Read more
 • Aqua Smoky Lash

  Një version kundër ujit i Smoky Lash – një rimel që ofron volum, gjatësi dhe pigment të fortë.

  Read more